Anpassad Android App Utveckling

Vi älskar att skapa anpassade Android-appar. Plattformen är mycket anpassningsbar med till synes gränslösa möjligheter. Bygga appar för olika bransch vertikaler, kunder har använt våra appar för att få finansiering och bygga företag.

android app utveckling

Enterprise Android-applikationer

För att ta affärsverksamheter till nästa nivå av framgång och framsteg är företagslösningslösningar nödvändiga. Vi erbjuder möjligheten att anpassa dina företags mobilappar och uppnå den välbehövliga konkurrenskraften.

Android E-handel Apputveckling

Få en framkant genom att samla kraften i Android och e-handelspotentialen i ditt företag. Vi erbjuder mobilitet, enkelhet och beröring av android till din e-handelsbutik. Prova våra effektiva Android-e-handelsappar.

Android UI / UX Design

Vi skapar bra UI / UX-design genom att kombinera användbarhet och funktionalitet. Vårt användargränssnitt är snyggt och attraktivt, en perfekt blandning av färger och unika ikoner. Irrelevant av appkategorin skapar vi mest slående användargränssnitt.

Android App Testing / portabilitet

Bryt barriärerna; begränsa inte dina programintäkter. Vi kommer sömlöst att skicka din app från ett annat operativsystem till android. Vi testar alla appar på äkta enheter efter att ha skapat omfattande testfall.

Android Support och underhåll

Vi tror på kontinuerlig service. Oroa dig inte för programfel, oväntade stillestånd eller OS-uppdateringar. På S8 Studio går smidighet och pålitlighet hand i hand … Prova det.

Hur tar vi dig från idé till vacker produkt

Upptäckt

Det börjar med insamling av krav, kravanalys, teknisk genomförbarhet och möjligheter att förbättra.

UI / UX Design

Skapa trådramar för appnavigationsflöde, Concept design, UI-design och slutförande av mikro-interaktionerna.

Arkitektur

Våra utvecklare skapar ramar och återanvändbara komponenter och definierar MVC-moduler, nätverkslager, databaslager och användargränssnitt

Utveckling

Faktisk kodning börjar härifrån, med början från användargränssnitt och funktionalitetsutveckling. Backend utveckling, kofgranskning, få retrospektiva recensioner och enhetstesting följer sedan.

QA / Testing

Kraftig testing på alla parametrar börjar här. Direkt från enhetstesting till funktionell, regression, användbarhet och prestandatesting utförs noggrant på aktuella enheter.

Betaversion

Betaversionen av appen släpps för en testflight med kontinuerlig integration och utrymme för återkoppling.

Appberedskap

Kontrollera appen mot checklista för Play Store-inlämning.Genomgående App visuell recension och optimering av appbutiker med skärmdumpar, videor och ikoner.

Spridning

Inlämning av app, Bedömning av appbutikens godkännande och appöverföring. Fördjupa sig i posttesting, distribution av app till företag och olika plattformar.

Efterstartstöd

Övervaka appen för kraschhändelser, få insikter och genom att använda engagemangsstöd genomföra appmarknadsföring optimering och kontinuerlig innovation.