Webbdesign ändrar allt

Innan vi hade Internet, var vi tvungna att fråga våra äldre släktingar om information, ta tag i morgontidningen och använda encyklopedin. Vi samlade take-home-menyn från restauranger och förvarade dem i våra kökslådor så vi skulle kunna veta vad våra lokala restauranger erbjöd när vi kände för att gå ut. Att ha allt tillgängligt på Internet har förändrat spelet.

wordpress webbdesign stockholm

Vi kan hitta svaret på en fråga i stunden. Vi kan faktiskt kontrollera de nyheter som presenteras i en artikel. Vi kan läsa menyer och dagdrömma om att tillbringa den perfekta dagen i våra önskvärda resmål.

Anpassade Content Management Webbplatser

Vi är i tjugoårsåldern, internet är långt ifrån helt nytt, men det förändrar fortfarande spelet. Vi hjälper ditt företag genom att utnyttja den spelförändringsförmågan till din fördel. På S8 Studio specialiserar vi oss på att anpassa content-management baserade webbplatser.

Vår primära expertis är att designa och utveckla unika WordPress-webbplatser, men vi kan skapa en bra webbplats med vilken plattform som helst.

WordPress är en industristandard

Vi föredrar WordPress eftersom det är en branschstandard för webbdesign och utveckling, det står för över 25% av alla webbplatser som hittats online, liksom över 70% av alla content-management webbplatser. Dessutom håller den sig aktuell och uppdaterad med ny teknik och webbplatsfunktioner. Inte bara är WordPress en kostnadseffektiv lösning utom det låter dig också hantera din egen webbplats efter behov.

Efter en komplett uppbyggnad av design och infrastruktur kan vi överlämna ungefär 80% av förvaltningen till dig, eller helt behålla underhåll av din webbplats, beroende på vad du föredrar och behöver. Webbyrån S8 Studio är inte ansluten till eller godkänd av WordPress Foundation.

Responsive & Mobilvänlig Webbplats Design

Allt vi skapar är mobilvänligt, användarvänligt, lätt att navigera och integrera med sociala medier. Vi kan lägga till sökmotoroptimering, marknadsföring, e-handel, webbhotell, innehållsutveckling och mycket mer!

Kolla in några av våra senaste webbdesignarbeten eller få ditt hemsidaprojekt igång genom att klicka här!