Sälj dina produkter med en e-handelswebbplats

Om du vill sälja en produkt, medlemskap eller bokning online behöver du en imponerande, lättanvänd e-handel webbplats. Om det här är det du letar efter, har du kommit till rätt ställe. Vi skapar e-handel webbplatser som är enkla att förstå, som du kan självhantera och fungerar bra för dina kunder.

E-handel webbdesign

E-handel webbplatser med flexibilitet

Om du säljer 1 eller 1000 produkter, är det här den rätta lösningen för dig. e-handel webbplatser kommer med många alternativ relaterade till betalningar, produkter och inställningsvariabler. Vi erbjuder flexibilitet och direkt kontroll över alla aspekter som är involverade i din e-handelsplats samt otroligt snabba hosting alternativ.

E-handel webbplatsfunktioner du behöver för att lyckas

Att ha en robust e-handel webbplats är grunden för din online-detaljhandel, och vi förstår vikten av att använda den senaste tekniken för att öka lönsamheten. Våra eCommerce-lösningar erbjuder det bästa i standardfunktioner och funktionalitet och är helt anpassningsbara. Vårt team kommer att diskutera med dig om funktionalitetsbehov och skräddarsy en lösning som matchar dina online varumärkes– och e-handelsmål.

Kör försäljningen över alla enheter

Med en responsiv e-Commerce webbplats på skrivbordet, surfplattor och mobila enheter kan du öka din konverteringsfrekvens och onlineinköp för alla enheter och naturligvis din profit.

Från hemsidan till kassan, snabb!

Utvecklat med hjälp av den senaste tekniken och standarderna, har du en flammande snabb webbplats som gör det möjligt för kunder att gå från surfning till kassan på några sekunder!

Robusta produktegenskaper och kapaciteter

Oavsett om du har grundläggande produkter eller behöver produktanpassning, unika produktalternativ eller en hel del anpassad produktfunktionalitet, har vi täckt dig.

Hantera enkelt ditt innehåll och skalan

Genom ett väl utformat content management system (CMS) kan du enkelt uppdatera sidor, kategorier, produkter, artiklar, inlägg, banners och mer.

En Kraftfull Marketing Suite

Från avancerade sökmotoroptimeringsverktyg till löpande kampanjer är våra webbplatser byggda för att ge dig en rad kraftfulla marknadsföringsverktyg. Kör BOGOs, skapa målsidor och skaffa intäkter till din e-handelswebbplats.

Kontakta oss för att få din handel online. Vi kommer att skapa en anpassad plats som passar dina behov, budget och kundbas.