Följ med dina besökare till Facebook eller hitta en helt ny målgrupp. Upptäck Facebook annonsering!

Facebook annonsering är ett mycket kostnadseffektivt sätt att nå potentiella kunder. Genom att rikta din annonsering till målgrupper som visar intresse för det du erbjuder kan du nå helt nya personer. Annonsering på Facebook har flertalet fördelar som bland annat att:

Det är kostnadseffektivt och billigt i jämförelse med annan annonsering. Du får tillgång till en enorm målgruppsdata – helt gratis. Det är mätbart och går att styra mot olika lönsamhetsmål. Du betalar endast per klick.

Facebook som annonsplattform

Facebook som annonskanal har vuxit de senaste åren och är idag en mycket lönsam annonseringsform. Använd Facebook-annonseringen för att nå ut med kampanjerbjudanden till dina befintliga kunder och fans, deras vänner, personer med liknande intressen eller konkurrenters fans. Genom att annonsera mitt i nyhetsflödet (News Feed) fångar du enkelt uppmärksamheten och du syns på en relevant yta.

Vi hjälper er annonsera på Facebook

Låt oss på S8 Studio hjälpa er med annonseringen.

Vi ger er annonsering en grundlig optimering och en rejäl skjuts framåt. Ni äger alltid ert annonsering-konto när ni samarbetar med oss och ni betalar alltid för klicken direkt till Facebook. Vi går inte in och uppdaterar ert socialaflöde eller interagerar med era fans, den kommunikationen gör ni bäst själva.

Vi hjälper er med att:

  • Strukturera upp ert annonskonto
  • Analysera fram er rätta målmarknad
  • Analysera fram målgrupper och testa nya
  • Ta fram annonscopy
  • Hantera era kampanjer
  • Spårningskoder och retargeting
  • Rapportera och följa upp resultatet
  • Integrera med Retargeting

Lämnade någon sin varukorg? Vill du erbjuda en annan produkt eller bara påminna om dina tjänster? Genom att använda Retargeting på Facebook kan du enkelt följa med dina webbplatsbesökare när de surfar vidare.

Bra tips för Facebook-annonsering

Facebook har utvecklats mycket som annonsplattform och möjligheterna är många. Vi hjälper dig att hålla annonseringen uppdaterad och optimerad.