Sökmotoroptimering handlar om att göra din webbplats lätt att förstå för både besökare och sökmotorer.

Genom optimering hjälper du sökmotorerna förstå vad din målsida handlar om och hur den kan vara användbar för dina besökare.

Google är Sveriges i särklass största sökmotor. Varje dag görs 50 miljoner sökningar bara i Sverige. Det är en otrolig möjlighet för företag att nå ut till potentiella kunder när dessa själva letar efter information. Med små förändringar kan konverteringsgraden ökas markant.

Säljande SEO-texter, kontaktformulär och andra hjälpmedel kan höja kundupplevelsen och öka antalet avslut. Kom ihåg att även en blygsam ökning i konverteringsgrad gör stor skillnad i antalet affärer.

Varför sökmotoroptimering?

Öka antalet besökare Toppositionerna på sökmotorernas sidor får den allra största delen av visningar och klick – därför kan en ökad ranking leda till betydande trafikökningar på din webbplats. Dessutom ökar klickfrekvensen med optimerade metataggar. Mer kostnadseffektivt Sökmotoroptimering är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsstrategierna då den riktar sig till användare som letar efter dina produkter och tjänster online.

På grund av detta driver SEO även mer kvalificerad trafik. Öka användarvänligheten Genom att göra webbplatsen enklare för sökmotorer att navigera gör det samtidigt din sajt mer användarvänlig för dina besökare. Detta kan även öka engagemanget med ert innehåll och er konverteringsgrad.

Större varumärkeskännedom

En bra position i sökmotorerna resulterar ofta i många visningar och leder till större exponering. Att vara på första sidan på Google inger även förtroende då företagen på den första sökresultatsidan ofta uppfattas som mer trovärdiga. Hos oss är din affär alltid i fokus. Våra SEO-konsulter arbetar inte bara med att driva mer trafik till din webbplats, utan rätt trafik som faktiskt konverterar.

Vi hjälper våra kunder synas på rätt ställe och hitta nya kunder.