Branding gör det möjligt för dig att vara annorlunda samtidigt som du får förbli densamma.

Branding är som en osynlig sträng som förbinder varje separat aspekt av ditt företag. Det låter dig växa, använda olika mönster, men fortfarande paradoxalt nog förblir densamma. Det skapar ett flöde, en form, en mall som gör din identitet komplett och sammanhängande.

branding & identitet

Istället för att bara släppa din logotyp på allt och kalla det “märkt” tittar vi på de uppsättningar, värden och element som finns i din logotyp. (Har inte en logotyp ännu? Vi kan designa det!)

Vi tittar på dina färger, teckensnitt, linjer, vinklar, hörn, former och stil. Vi tittar på ditt företag, dess efterfrågad kundkrets och tillväxtpotential. Ibland rekommenderar vi rebranding, som vanligtvis håller kärnan i ditt varumärke och lyfter det till ett mer modernt koncept.

Det här är mycket normalt och mer en indikation på hur cool du är som har gjort affärer så länge att designstilar så drastiskt förändrats.

Branding Förstärker Identitet

Vi tittar på hela bilden och skapar en uppsättning av designregler för att ge en röst till alla aspekter av vad du gör. Allt borde vara en förlängning av den excellens du lägger i ditt arbete. Varje broschyr som skapats, varje visitkort utdelat, varje syn på din webbplats bör upprätta och ytterligare stärka din identitet som ett framgångsrikt företag

Branding är Identity

Branding är lika enkelt som att veta vem du är, vad du representerar och vad ditt syfte är. Branding är så komplicerat som att förstå vem du är, vad du förkroppsligar och vad ditt mål är. Branding är din identitet.