S8 STUDIO har utformat hemsidor för byggföretag över hela världen.

Som en allmän regel skulle webbplatsdesign för byggföretag bli bättre utförd av en webbdesigner med speciell konstruktionskunskap. Om du planerar att uppdatera din webbplats eller bygga en ny, behöver din designer eller utvecklare ha en gedigen förståelse för företagets och byggbranschens särdrag.

hemsida för byggföretag

Om du är en elentreprenör i Stockholm eller en allmän entreprenör i Malmö, är vår byggspecifika webbdesign den perfekta lösningen för din verksamhet. Bottomline handlar om att driva mer trafik till din webbplats och generera mer intäkter. Det är vad vi gör! Vi använder vår bakgrund inom byggbranschen för att erbjuda webbdesign för byggföretag så att de kan utnyttja vår exklusiva service.

Nästan alla kan bygga grundläggande broschyr- typ webbplatser! Sanningen är att om din webbplats ska locka fler kunder och generera mer intäkter så behöver du mer! Även om du tror att dem flesta uppdrag till ditt företag kommer från rekommendationer, kan du vara säker på att dina potentiella kunder kommer att kolla på din webbplats. Bli inte förvånad om webbplatsens utseende spelar en viktig roll i avgörandet för att vinna eller förlora kontraktet!

Ovanstående representerar bara ett par anledningar till varför du vill att din webbplats ska byggas med vår skräddarsydda webbdesign för byggföretag. Och sist men inte minst, var inte så säker på att alla jobb genereras från “mun till mun” marknadsföring.

Specialiserad webbdesign för byggföretag

När vi tillhandahåller anpassad webbdesign för byggföretag använder vi inte byggmaterial. I stället använder vi bilder, färger, former och teckensnitt för att göra hemsidan presentabel. Då använder vi specialkod för att göra webbplatsen funktionell. Det är faktiskt den koden du inte ser som hjälper din webbplats att rangordnas högt på Google.

Precis som du gör för dina projekt använder vi en plan för våra webbprojekt. Precis som ditt färdiga projekt måste se perfekt ut, så måste din webbplats också. Ditt projekt skall inte endast se bra ut utan andra element måste fungera felfritt också. Det är exakt detsamma med våra webbplatser! Vi tillhandahåller också anpassningsverktyg så att våra kunder kan göra grundläggande ändringar på egen hand utan att behöva betala en utvecklare för att göra det för dem.

Vi vet att drift av en byggverksamhet kräver en hög grad av kompetens inom byggteknik samt en grundläggande bakgrund i företagsekonomin. Det krävs många andra färdigheter, men allt börjar med entreprenörens erfarenhet av konstruktion.

Vad gör oss speciella?

På S8 Studio tillhandahåller vi specialiserad webbdesign för byggföretag som en del av våra onlinetjänster. Vi vet att om man skall bygga en byggwebbplats, behöver en designer besitta erfarenheter av konstruktion för att skapa den professionella webbplatsen som ditt företag förtjänar. Det är där vi verkligen kan hjälpa till!

Typer av webbtjänster som erbjuds

Nu erbjuder vi anpassade webbtjänster till alla typer av företag. Vi är särskilt passionerade för anpassad webbdesign för byggföretag. I första hand erbjuder vi professionella anpassade webbplatser, men vi kan alltid erbjuda nya kunder en grundläggande startwebbplats, byggd för framtida expansion. Om något mer är önskvärt kan vi erbjuda omfattande anpassningar och funktionalitet, skapa en speciell webbplats bara för ditt företag. Här är några av vad vi har att erbjuda:

Några av webbtjänster som vi erbjuder:

– WordPress som vårt Content Management System
– Inbyggd integrerad blogg
– Sökmotoroptimering
– Konstruktionsindustrins expertinnehåll
– Social Media Network Integration
– Landningssida Creation for Lead Generation
– Alla webbplatser är Google “mobilvänliga”
– Nyligen avslutade projektsida – Anpassad så att entreprenörer enkelt kan lägga till eller ta bort dem själva.
– Vi använder de nuvarande kodningsstandarderna
– HTML5 och Schema Support
– Team sida – Redigeras enkelt av din personal
– Personalutbildning

Fler tjänster – Utöver webbdesign, för byggföretag erbjuder vi ytterligare professionella tjänster, inklusive “nyligen genomförda projekt” video skapande, konstruktionsspecifika experthanteringstjänster för bloggen, lokala och / eller nationella SEO-tjänster, vanliga webbplatsuppdateringar, dagliga säkerhetskopieringar och veckovisa säkerhetskopieringar.

Här är några länkar till andra anpassade webbplatser vi designade och utvecklade.
Molnetto Group AB
Renator Entreprenad
MajstorDom

Precis som ditt byggprojekt är generellt byggt “i följd”, så är din webbplats också. Du kan välja att tillhandahålla några av resurserna i motsats till att köpa nya. För att hjälpa oss att hålla oss på rätt spår, hanterar vi webbschemat – tidsplanering, så vi vet i förväg när varje resurs behövs. Här är ett exempel på några av de grundläggande stegen som är involverade i utformningen av en webbplats.

– Preliminärt samråd för att bedöma dina specifika behov
– Preliminary Wire Frame Layouts
– Omfattande designlayouter (Dessa hanteras på samma sätt som dina projektinsändningar!)
– LeadResourceIdentification and Management-Content
Definiering och insamling av resurser-
Webbsida Produktion-Final Walk Through och Punch-Go Live-Personal TrainingConstruction
Jargon på dina jobb och din webbplats

När du tillhandahåller webbdesign för byggföretag är det nödvändigt att webdesignern förstår det lokala byggandets jargong . I webbutvecklingsvärlden hänvisar vi ofta till våra webbplatser som “site!” I byggbranschen använder vi ofta samma ord för att referera till våra arbetsplatser.
Hur många gånger har du sett misstag som gjorts på grund av att olika byggnadsjargon är felaktigt tolkade.
Webbdesign för byggföretag är inte något som bara en webbdesigner eller utvecklare kan utföra. Som entreprenör skulle du inte anställa en elektriker för att utföra rörmokarbetet, så det är bara meningsfullt att kontrakta ditt webbdesignprojekt till en expert på webbutveckling och byggnadsfältet.

Vi kan hjälpa till! Kontakta oss idag!