S8 STUDIO har utformat hemsidor för restauranger över hela världen.

restaurang webbdesign

Varje webbsida vi designar är noggrannt genomtänkt. Från placeringen av de viktigaste navigeringsknapparna till placeringen av online-beställningar och online-boknings widgetar är det planering och detaljer som går in i varje projekt som gör våra webbplatser bättre än våra konkurrenter.

Numera är våra restaurang webbdesign “Responsive” (användarvänlig-mobilvänlig) vilket innebär att när din kund besöker din webbplats från stationer dator, laptop, surfplattan eller smarttelefonen kommer webbplatsen automatiskt att formateras så att den passar perfekt på skärmen. Din nya webbplats måste vara användarvänlig och mobilvänlig. Om din befintliga webbplats inte är mobilvänlig kommer Google att sänka din ranking i sökresultaten. Dina konkurrenters webbplatser som är mobilvänliga rankas högre på Google än din webbplats. Det kan negativt påverka mängden av potentiella kunder som går till din webbplats vilket så klart resulterar i lägre intäkter.

Anlita S8 Studio och vi kommer att vidta nödvändiga åtgärder för att få din restaurangwebbplats högre upp på Googles sökresultatlista och andra stora sökmotorer som Yahoo och Bing.

Vi erbjuder paket som innehåller allt du behöver för att få din webbplats igång.

Följande tjänster ingår i varje paket: utformning av webbplatsen, hosting, e-posttjänst, ledarskapsformer, sökmotors inlägg, uppdateringar och support.

Facebook Annonsering för restauranger

S8 Studio erbjuder Facebook Annonsering för restauranger, kaféer, pizzerior, delis och barer.

Vår Facebook Annonsering-tjänst och Social Media Management-service går hand och hand. Facebook Annonsering hjälper till att ditt företag får en enorm exponering för pontentiella kunder som bor i dina lokala städer och samhällen. Facebook Annonsering är sponsrade annonser som vi kommer att skapa för ditt företag. Facebook-annonsen kan marknadsföra dina cateringtjänster, happy hour-erbjudanden eller kommande live-musikevenemang.

När en potentiell kund ser din sponsrade annons på sin smartphone kommer de att klicka på annonsen för att “LIKE” ditt Facebook-konto. Nu har du den potentiella kunden kopplad till ditt Facebook-konto. Vi vill öka antalet dina Facebook “FANS”. Så när vi skickar ut en Facebook-post i framtiden kommer alla dina “FANS” att få posten på sin wall. Ett mycket enkelt sätt att kommunicera och marknadsföra specialerbjudanden till potentiella kunder och kunder.

Ring eller maila oss idag för att få en offert för vår Facebook Annonsering-tjänst.